Top Lounges Ateljee (käynti Kasarmikatu 27 B)

150m2 parvellinen korkea tilakokonaisuus takkoineen ja sohvaloungeineen on korkeantason "piilopirtti" keskellä kaikkea.  Tämä tila on suunniteltu johtoryhmä tason kokouksiin ja illallisiin, soveltuen toki mainiosti myös vaikka monipuolisiin koulutuksiin jne.

Toimii mainiosti myös workshop käyttöön kun tilaan yhdistetään Top Lounges Idea boxi ja pystytään hajaantumaan tehokkaaseen ryhmätyöskentelyyn (Idea Boxi sijaitsee suoraan Ateljee tilan alapuolella).

Molemmat tilakokonaisuudet toteuttavat vaativimmatkin toiveet jotka kruunaavat paljon kiitelty ja palkittu Top Lounges catering ja huippuunsa viritetty Top Lounges henkilökunta.

Ps. ja jos halutaan vaikka illaksi saunomaan voidaan siirtyä taas saman kiinteistön Top Lounges Kattohuoneistoon!

Top Lounges Ateljee tarjoaa Teille mainiot puitteet tilaisuuksienne toteutukseen. Keskeinen sijainti sekä palkitut tilat keskellä kaikkea, omassa rauhassa, yhdistettynä kiiteltyyn keittiöömme ja palveluumme sekä halutessanne mainioihin oheisohjelmiin takaavat Teille onnistuneen tilaisuuden.

 

Monipuoliset ja tasokkaat ohjelmapalvelumme kruunaavat onnistuneet tilaisuudet – Valikoimista löytyvät maamme parhaat esiintyjät niin musiikkiin, taikuuteen kuin komiikkaan. Tarjolla myös monipuoliset teemaohjelmat ja aktiviteetit niin sisällä kun ulkona tai vaikka purjehdusta suoraan Kauppatorilta… Ohjelmista kannattaa tiedustella lisää kaikkea löytyy!

 

Kohteeseen on myös helppo saapua vaikka julkisilla. Hotellitarjonta kävelyetäisyydellä on laaja ja laadukas ja omalla autolla saapuville löytyy aivan lähietäisyydeltä Aimo Parkin tilava halli (Kasarmintori Tai Erottaja) johon saatte meiltä -20% alennuksen. (ei pysäköintiongelmia!).

 

Top Lounges Kattohuoneisto, Ateljee ja Idea Boxi tilat sijaitsevat kaikki samassa kiinteistössä ja tilojen hyödyntäminen myös ristiin onkin helppoa päivän ohjelman vaihtuessa!

Vanha Wasa Bankin talo huokuu tarinoita

 

Esplanadin puisto on aina ollut pääkaupungin sydän, ja 1800-luvun lopulla Wasa Aktiebankin rakennuttama talo on nähnyt sen monet tarinat. Yli satavuotias rakennus on vuosikymmenestä toiseen sulkenut sisäänsä menestyneitä yrityksiä pankkitoiminnasta merivakuutuksiin. Mehukkaat tarinat löytyvät varmasti niin Kattohuoneistosta jonka nousukiidossa ollut Nokia Oy aikanaan kunnosti johtoryhmänsä edustustiloiksi, kuin Ateljeesta joka toimi johdon erikoisneuvottelutilana tai Idea Boxista joka toimi pääjohtajan työtilana. Tilat voisivatkin varmasti kertoa tarinan jos toisenkin omistajiensa kokouksista ja illanvietoista.

 

Tänään Wasa Bankin talo on osa Helsingin Esplanadin leppoisaa puistotunnelmaa kehystävää arvorakennusten sarjaa. Esplanadin varren rakennukset ovat olleet aikansa arvostetuinta ja kiinnostavinta arkkitehtuuria ja rakennettu pääsääntöisesti liiketoiminnan tarpeita palvelemaan ja liiketalouden sääntöjen puitteissa voittoa tuottamaan. Tässä joukossa Wasa Bankin talo edustaa arkkitehtuuriltaan oman aikansa kansainvälisiä virtauksia raikkaan tyylikkäästi, jopa eksoottisesti. Tämä koristelultaan pienipiirteisen herkkä rakennus on vuosikymmenestä toiseen houkutellut luokseen menestyviä ja toimeliaita yrityksiä ja tarjonnut kauniit puitteet tuottavaan liiketoimintaan.

Ateljeen pöytämuodot

max 21 (22) paikkaa

pöydän pituus säädettävissä

Top Lounges Ateljee (Kasarmikatu 27 B)