Upeat edustustilat moneen lähtöön – Helsingin huipulla - Keskellä kaikkea – Omassa rauhassa.

Värikkään historian omaavan Eteläesplanadi 12 kiinteistön kattotiloissa voi nauttia elämästä tyylillä.
Historiallisen rakennuksen ylin kerros sai uuden sivun historiaansa, kun Top Lounges avasi näyttävät ja klassisen tyylikkääksi uudistetut edustustilat. Kiinteistössä on 2 erillistä tilaa

1) Top Lounges Kattohuoneisto (käynti Eteläesplanadi 12) 
jonka avara n. 400m2 tilakokonaisuus sisältää myös mm. 2 upeaa kattoterassia avaten parhaat näkymät Helsingin ylle sekä 2 todella kokemisen arvoista kattosaunaa ja sohvaloungen.

2) Top Lounges Ateljeen (käynti Kasarmikatu 27 B)
jonka 150m2 parvellinen korkea tilakokonaisuus takkoineen ja sohvaloungeineen on korkeantason "piilopirtti" keskellä kaikkea.  Molemmat tilakokonaisuudet toteuttavat vaativimmatkin toiveet jotka kruunaavat paljon kiitelty ja palkittu Top Lounges catering ja huippuunsa viritetty Top Lounges henkilökunta. Molemmat tilat ovat siis saman kiinteistön ylimmän kerroksen tiloja ja tilat ovat myös hyödynnettävissä "ristiin."

 

Viemällä hiiren kuvien päälle, näet mistä tilasta on kyse.

Vanha Wasa Bankin talo huokuu tarinoita

Esplanadin puisto on aina ollut pääkaupungin sydän, ja 1800-luvun lopulla Wasa Aktiebankin rakennuttama talo on nähnyt sen monet tarinat. Yli satavuotias rakennus on vuosikymmenestä toiseen sulkenut sisäänsä menestyneitä yrityksiä pankkitoiminnasta merivakuutuksiin. Mehukkaat tarinat löytyvät varmasti niin Kattohuoneistosta, jonka nousukiidossa ollut Nokia Oy aikanaan kunnosti johtoryhmänsä edustustiloiksi, kuin Ateljeesta joka toimi johdon erikoisneuvottelutilana. Tilat voisivatkin varmasti kertoa tarinan jos toisenkin omistajiensa illanvietoista yms.

Tänään Wasa Bankin talo on osa Helsingin Esplanadin leppoisaa puistotunnelmaa kehystävää arvorakennusten sarjaa. Esplanadin varren rakennukset ovat olleet aikansa arvostetuinta ja kiinnostavinta arkkitehtuuria ja rakennettu pääsääntöisesti liiketoiminnan tarpeita palvelemaan ja liiketalouden sääntöjen puitteissa voittoa tuottamaan. Tässä joukossa Wasa Bankin talo edustaa arkkitehtuuriltaan oman aikansa kansainvälisiä virtauksia raikkaan tyylikkäästi, jopa eksoottisesti. Tämä koristelultaan pienipiirteisen herkkä rakennus on vuosikymmenestä toiseen houkutellut luokseen menestyviä ja toimeliaita yrityksiä ja tarjonnut kauniit puitteet tuottavaan liiketoimintaan.

Tilat pieniin ja suuriin tilaisuuksiin, kaikki yhdessä paketissa

Avarat tilat ovat helposti muutettavissa erikokoisiin ja tyyppisiin tilaisuuksiin. Tilaisuuden luonteesta riippuen tilat mahdollistavat Kattohuoneistossa 2–80 hengen tilaisuudet ja Ateljeessa 2-26 hengen tilaisuudet tyylistä tinkimättä. Kattohuoneiston kaksi kattoterassia, kaksi upeaa edustussaunaa, näyttävät juhla/kokoustilat ja tyylikäs sohva lounge sekä Ateljeen parvellinen tila sohvaloungeineen luovat ainutlaatuiset puitteet pääkaupunkiseudun parhaisiin tilaisuuksiin.

Tilat kalustetaan ja somistetaan aina kunkin ryhmän koon ja tilaisuuden luonteen mukaan. Tilaisuuden luonteen muuttuessa myös ripeät välikalustukset onnistuvat ja esim. bufee huone, baari ja ryhmätyötilat sekä erimuotoiset juhlatilakokonaisuudet järjestyvät helposti...

Tilat ovatkin muokattavissa monipuolisesti palvelemaan kunkin asiakkaiden tarpeita juuri oikealla tavalla. Nämä kohteet tarjoavat upeat puitteet kokouksiin, koulutuksiin, juhliin, edustuksiin, presseihin, promoihin saunatilaisuuksiin, tyhy-päiviin ja näiden yhdistelmiin jne. Tilaisuudet voidaan räätälöidä laajojen ja laadukkaiden ohjelmapalveluiden avulla viihdyttäväksi kokonaisuudeksi, tai vain yksinkertaisesti nauttia esim. upeasta illallisesta ainutlaatuisessa ympäristössä. Kattohuoneiston palveluihin kuuluu korkeatasoinen Top Lounges keittiö, jossa asiakkaille rakennetaan todeliset ruokaelämyksiä sesongin parhaista raaka-aineista – Top Lounges Catering onkin jo monen herkkusuun huulilla ja meiltä saatte makutakuun oli kyseessä sitten saunabuffa tai korkeatsoinen lautastarjoiluillallinen!

Top Lounges Kattohuoneisto ja Ateljee tarjoavat Teille mainiot puitteet tilaisuuksienne toteutukseen. Keskeinen sijainti sekä palkitut tilat keskellä kaikkea, omassa rauhassa, yhdistettynä kiiteltyyn keittiöömme ja palveluumme takaavat Teille onnistuneen tilaisuuden. Tilat meren läheisyydessä, Esplanadin puiston yllä ovat mieleenpainuva kokonaisuus.

Vastapainona työkiireille vieraat voivat myös rentoutua hillityn tyylikkäillä saunaosastoilla Helsingin kattojen yllä, keskellä kaupungin sykkivää vilinää – 2 saunaa oheistiloineen ja kattoterasseineen mahdollistavatkin myös miesten ja naisten yhtäaikaiset saunomiset ja taas yhteisen illallisen pääsalissa. Tyylikkään tilaisuuden päätteeksi kaupungin sykkeeseen voi liittyä hissillä – ilman taksijonoja.

Monipuoliset ja tasokkaat ohjelmapalvelumme kruunaavat onnistuneet tilaisuudet - Esimerkiksi kokousta ja purjehdusta, koulusta ja konserttia- tai jääkiekkoa Vip aitiossa sekä vaikkapa naisten hemmotteluhoidot ennen saunaa tai sen jälkeen ovat haluttuja sekä taatusti onnistuneita kokonaisuuksia. Valikoimissa myös mm. erittäin monipuoliset tyhy-päivä ohjelmat, erilaiset teemaohjelmat esim. pikkujouluihin ja mainiot Top Lounges Housebändit yms! Ohjelmista kannattaa tiedustella lisää, sillä lähtökohtaisesti kaikkea löytyy!

Espan kohteeseen on myös helppo saapua vaikka julkisilla. Hotellitarjonta kävelyetäisyydellä on laaja ja laadukas ja omalla autolla saapuville löytyy aivan lähietäisyydeltä Q-Parkin tilava halli (Kasarmintori) johon saatte meiltä -20% alennuksen. (ei pysäköintiongelmia!).

Top Lounges Kattohuoneiston sisäänkäynti on siis Eteläesplanadi 12 ja Top Lounges Ateljee - Sisäänkäynti on Kasarmikatu 27 B - Saman kiinteistön ylimmän kerroksen tilat ovat siis myös hyödynnettävissä "ristiin."

Kattohuoneiston pöytämuodot

Board-pöytä
max 20 paikkaa

T-pöytä
max 24 paikkaa

2 pitkää pöytää
max 48 paikkaa

Ryhmäpöydät
max 36 paikkaa (48)

Karonkka
max 28 paikkaa

Teatterimuoto (ei pöytiä)
max 64 paikkaa

Pystypöydät

Ateljeen pöytämuodot

max 21 (22) paikkaa

pöydän pituus säädettävissä

Galleria

Top Lounges Kattohuoneisto (Eteläesplanadi 12)

Top Lounges Ateljee (Kasarmikatu 27 B)