Vanha Wasa Bankin talo huokuu tarinoita

 

Esplanadin puisto on aina ollut pääkaupungin sydän, ja 1800-luvun lopulla Wasa Aktiebankin rakennuttama talo on nähnyt sen monet tarinat. Yli satavuotias rakennus on vuosikymmenestä toiseen sulkenut sisäänsä menestyneitä yrityksiä pankkitoiminnasta merivakuutuksiin. Mehukkaat tarinat löytyvät varmasti niin Kattohuoneistosta jonka nousukiidossa ollut Nokia Oy aikanaan kunnosti johtoryhmänsä edustustiloiksi, kuin Ateljeesta joka toimi johdon erikoisneuvottelutilana tai Idea Boxista joka toimi pääjohtajan työtilana. Tilat voisivatkin varmasti kertoa tarinan jos toisenkin omistajiensa kokouksista ja illanvietoista.

 

Tänään Wasa Bankin talo on osa Helsingin Esplanadin leppoisaa puistotunnelmaa kehystävää arvorakennusten sarjaa. Esplanadin varren rakennukset ovat olleet aikansa arvostetuinta ja kiinnostavinta arkkitehtuuria ja rakennettu pääsääntöisesti liiketoiminnan tarpeita palvelemaan ja liiketalouden sääntöjen puitteissa voittoa tuottamaan. Tässä joukossa Wasa Bankin talo edustaa arkkitehtuuriltaan oman aikansa kansainvälisiä virtauksia raikkaan tyylikkäästi, jopa eksoottisesti. Tämä koristelultaan pienipiirteisen herkkä rakennus on vuosikymmenestä toiseen houkutellut luokseen menestyviä ja toimeliaita yrityksiä ja tarjonnut kauniit puitteet tuottavaan liiketoimintaan.

Upeat edustustilat moneen lähtöön – Helsingin huipulla - Keskellä kaikkea – Omassa rauhassa.

 

Värikkään historian omaavan Eteläesplanadi 12 kiinteistön Kattohuoneistossa voit nauttia elämästä tyylillä.

Historiallisen rakennuksen ylin kerros sai uuden sivun historiaansa, kun Top Lounges avasi 2013 näyttävät ja klassisen tyylikkääksi uudistetut edustustilat.

Kattohuoneiston avara lähes 400m2 tilakokonaisuus sisältää myös mm. 2 upeaa kattoterassia avaten parhaat näkymät Esplanadin puiston yllä sekä 2 todella kokemisen arvoista isoa kattosaunaa oheistiloineen ja sohvaloungen.

Tilat pieniin ja suuriin tilaisuuksiin, kaikki yhdessä paketissa

Avarat tilat ovat helposti muutettavissa erikokoisiin ja tyyppisiin tilaisuuksiin. Tilaisuuden luonteesta riippuen tilat mahdollistavat Kattohuoneistossa 2–80 hengen tilaisuudet. Kattohuoneiston kaksi kattoterassia, kaksi upeaa edustussaunaa, näyttävät juhla/kokoustilat ja tyylikäs sohva lounge luovat ainutlaatuiset puitteet pääkaupunkiseudun parhaisiin tilaisuuksiin.

Tilat kalustetaan ja somistetaan aina kunkin ryhmän koon ja tilaisuuden luonteen mukaan. Tilaisuuden luonteen muuttuessa myös ripeät välikalustukset onnistuvat ja esim. bufee huone, baari ja ryhmätyötilat sekä erimuotoiset juhlatilakokonaisuudet järjestyvät helposti...

Tilat ovatkin muokattavissa monipuolisesti palvelemaan kunkin asiakkaiden tarpeita juuri oikealla tavalla. Kohde tarjoaa upeat puitteet kokouksiin, koulutuksiin, juhliin, edustuksiin, presseihin, promoihin saunatilaisuuksiin, tyhy-päiviin ja näiden yhdistelmiin jne. Tilaisuudet voidaan räätälöidä laajojen ja laadukkaiden ohjelmapalveluiden avulla viihdyttäväksi kokonaisuudeksi, tai vain yksinkertaisesti nauttia esim. upeasta illallisesta ainutlaatuisessa ympäristössä. Kattohuoneiston palveluihin kuuluu korkeatasoinen oma Top Lounges catering joka tarjoaa asiakkaille todellisia ruokaelämyksiä sesongin parhaista raaka-aineista – Top Lounges Catering onkin jo monen herkkusuun huulilla ja meiltä saatte makutakuun oli kyseessä sitten lounas, saunabuffa tai korkeatasoinen illallinen!

 

Top Lounges Kattohuoneisto tarjoaa Teille mainiot puitteet tilaisuuksienne toteutukseen. Keskeinen sijainti sekä palkitut tilat keskellä kaikkea, omassa rauhassa, yhdistettynä kiiteltyyn keittiöömme ja palveluumme sekä halutessanne mainioihin oheisohjelmiin takaavat Teille onnistuneen tilaisuuden. Tilat meren läheisyydessä, Esplanadin puiston yllä ovat mieleenpainuva kokonaisuus.

Vastapainona työkiireille vieraat voivat myös rentoutua hillityn tyylikkäillä saunaosastoilla Helsingin kattojen yllä, keskellä kaupungin sykkivää vilinää – 2 saunaa oheistiloineen ja kattoterasseineen mahdollistavatkin myös miesten ja naisten yhtäaikaiset saunomiset ja taas yhteisen illallisen pääsalissa. Tyylikkään tilaisuuden päätteeksi kaupungin sykkeeseen voi liittyä hissillä – ilman taksijonoja.

Monipuoliset ja tasokkaat ohjelmapalvelumme kruunaavat onnistuneet tilaisuudet – Valikoimista löytyvät maamme parhaat esiintyjät niin musiikkiin, taikuuteen kuin komiikkaan. Tarjolla myös monipuoliset teemaohjelmat ja aktiviteetit niin sisällä kun ulkona tai vaikka purjehdusta suoraan Kauppatorilta… Ohjelmista kannattaa tiedustella lisää kaikkea löytyy!

Espan kohteeseen on myös helppo saapua vaikka julkisilla. Hotellitarjonta kävelyetäisyydellä on laaja ja laadukas ja omalla autolla saapuville löytyy aivan lähietäisyydeltä Aimo Parkin tilava halli (Kasarmintori Tai Erottaja) johon saatte meiltä -20% alennuksen. (ei pysäköintiongelmia!).

Top Lounges Kattohuoneisto, Ateljee ja Idea Boxi tilat sijaitsevat kaikki samassa kiinteistössä ja tilojen hyödyntäminen myös ristiin onkin helppoa päivän ohjelman vaihtuessa, erittäin toimiva kombo!

Kattohuoneiston pöytämuodot

Board-pöytä
max 20 paikkaa

T-pöytä
max 24 paikkaa

2 pitkää pöytää
max 48 paikkaa

Ryhmäpöydät
max 36 paikkaa (48)

Karonkka
max 28 paikkaa

Teatterimuoto (ei pöytiä)
max 64 paikkaa

Pystypöydät

Galleria

Top Lounges Kattohuoneisto (Eteläesplanadi 12)