Ohjelmapalvelut:

    Bändit & DJ:t

    Taikuutta

    Komiikkaa

    Visailut, kisailut ja aktiviteetit

    Teemaohjelmat

    Tyhy- ja Tykypäivät

    Viinikoulutukset yms.

    Merelliset ohjelmat

    Luontoretket

    Puhujat

    Joogat yms.

    Jne – Kysy lisää!

Monipuoliset ja laadukkaat Top Lounges ohjelmapalvelut

Haluamme Top Lounges filosofian mukaan tehdä asiat aina mahdollisimman helpoksi asiakkaillemme. Siksi räätälöimme tilaisuuksien oheisohjelmat tunnetulla Top Loungesin täyden palvelun palvelupaketilla. Tapahtumapaikkana voi olla Top Loungesin omat tilat tai asiakkaan omat tilat – Ohjelmapalvelumme eivät siis ole myöskään tilasidonnaisia. Huolehdimme halutessanne tilat, ohjelmat, cateringin sekä henkilökunnan – Koko tarvittavan kokonaisuuden, jotta Te voitte vain tulla paikalle ja nauttia itse tilaisuudesta!

Olemme koonneet alle hieman esimerkkejä tarjonnastamme, mutta viestimme kuuluu, että toteutamme kutakin tilaisuutta parhaiten tukevat laadukkaat ohjelmat asiakkaiden toiveiden ja Top Lounges filosofian mukaan helppoa asiakkaalle, laadukkaasti – Tottakai!

Valikoimissa on mm. taikuutta, komiikkaa, improvisaatiota, puhujia, monipuolisia teemajuhlia, erittäin pidetyt Top Lounges housebandit musavisoineen, maamme eturivin artisteja, bändejä, cityseikkailut, kisailut ja visailut sekä aktiviteettiohjelmat. Toteutamme myös monipuolisia, liikunnallisia ja mieltä piristäviä ohjelmia esim. tyhy-tyky päiviin jne.

Top Lounges ohjelmapalvelut tarjoavatkin Teille erittäin laajat valikoima oheisohjelmia esim. kaikkiin yritysjuhliin, virkistyspäiviin, pikkujouluihin, kevätjuhliin, asiakaskohtaamisiin tai vaikka rapujuhliin jne.

Merelliset ohjelmat ovat myös tärkeä osa ohjelmapalvelujamme. Meriretket edustavilla moottorialuksilla ovat ohjelmassamme, samoin meriretket purjeilla tai vaikka katamaraanilla nautiskellen maisemista tai vaikka vähän kisaillenkin niin pienemmille kuin isommillekin ryhmille. Vauhdin nälkäisille Rib-veneilyä ja jos tyylikkäästi halutaan niin  esim. illallisristeily laadukkaalla ohjelmalla kruunattuna.

Esimerkkejä ohjelmista löytyy paljon lisääkin esim. Naurujoogaa, olutjoogaa, luontoretkiä, viinikoulutusta jne – Asiakas päättää – Top Lounges toteuttaa ikimuistoiset ohjelmat!

KYSY LISÄÄ – PYYDÄ TARJOUSTA!