Top Lounges Catering tarjoaa korkeatasoisia ja takuu maukkaita catering palveluita!

 

Paitsi Top Loungesin omiin tiloihin ja Top Loungesin järjestämiin tilaisuuksiin, cateringimme palvelee asiakkaitaan myös ei tilasidonnaisesti pääosin Uudenmaan alueella. Eli saavumme myös asiakkaan omiin tiloihin tai missä asiakas milloinkin on catering tarpeineen…

 

Top Lounges filosofiamme mukaisesti toteutamme asiakkaidemme toiveet aina hieman paremmin – Kaiken maukkaasta lohikeitosta vaikka 10- ruokalajin fine dining illalliseen ja mitä vain siltä väliltä. Muistijälkenä aina loppuun hiotut maut sekä –palvelu. Saatte meiltä laajan valikoiman eri ruokagenrejä – Oli painotuksenne sitten vaikka pihvissä kasviksissa tai kalapöydässä, klassikoissa tai päivän trendeissä, kaikki taittuu. Teemme kaiken kauden raaka-aineita painottaen, hyödyntäen erinomaisia raaka-aineita, itse tehtyinä, erinomaisella reseptiikalla ja toteutuksesta vastaa kokenut, erittäin ammattitaitoinen henkilökuntamme.

 

Catering palvelumme on kokonaisvaltainen, kattaen myös kokeneen ja osaavan palveluhenkilöstön, logistiikan, astiastot, kalusteet, liinat, halutessa juomat jne.

 

Top Lounges Catering tarjoaa halutessanne myös ennakkotilattavat take away ruuat joko noudettuina tai asiakkaalle perille toimitettuina ja halutessanne lisäpalveluillamme – Näihin löytyy myös erilaiset teema / kausimenut esim. seuraaviin ajankohtiin:

* Kevät/kesä picnic kassit

* YO-juhlat (5.6.) & Koulunpäättäjäiset / valmistujaiset

* Kesän grilliboxit

* Juhannuksen grillimenu

* Isänpäivä

* Itsenäisyyspäivä

* Joulu

* Uusivuosi

* Merkkipäivät

* Häät

* Hautajaiset

* Saunamenut, varpajaiset, polttarit – Milloin vain, kysy lisää!

* Illallis- ja brunssikassit – Milloin vain, kysy lisää!

 

Kysy lisää / Pyydä tarjousta 

 

Top Lounges Catering – Street Food