Top Lounges Idea Boxi (Kasarmikatu 27 B)

on viihtyisä ja inspiroiva tila luoviin kokouksiin. Tilassa on helposti liikuteltavat neuvottelu- tai ryhmätyöpöydät max 18 hengelle sekä erillinen mm. ryhdikkäillä säkkituoleilla ja isolla valkotaululla varustettu ideahuone workshop käyttöön.

Idea Boxissa onnistuvat mm. kokoukset- ja ruokailut taatulla Top Lounges palvelulla ja laadulla. Idea Boxi sijaitsee suoraan Top Lounges Ateljee tilan alapuolella ja ne ovat myös yhdisteltävissä jolloin ne muodostavat erittäin toimivan huoneistokokonaisuuden, vaikka koko päivän ja illan kestäviin kokouksiin, koulutuksiin, ruokailuihin ja juhliin.

Idea Boxi on mainio sellaisenaan tai vaikka workshop- tai ruokailulisätila Ateljeen kokouksiin tai juhlien ohjelmiin jne. Idea Boxin käyttömahdollisuuksissa vain mielikuvitus on rajana ja täältähän pääsee suoraan myös Top Lounges Kattohuoneistoon vaikka saunajatkoihin!

Top Lounges Idea Boxi tarjoaa Teille mainiot puitteet tilaisuuksienne toteutukseen. Keskeinen sijainti sekä palkitut tilat keskellä kaikkea, omassa rauhassa, yhdistettynä kiiteltyyn keittiöömme ja palveluumme sekä halutessanne mainioihin oheisohjelmiin takaavat Teille onnistuneen tilaisuuden.

Monipuoliset ja tasokkaat ohjelmapalvelumme kruunaavat onnistuneet tilaisuudet – Valikoimista löytyvät maamme parhaat esiintyjät niin musiikkiin, taikuuteen kuin komiikkaan. Tarjolla myös monipuoliset teemaohjelmat ja aktiviteetit niin sisällä kun ulkona tai vaikka purjehdusta suoraan Kauppatorilta… Ohjelmista kannattaa tiedustella lisää kaikkea löytyy!

Kohteeseen on myös helppo saapua vaikka julkisilla. Hotellitarjonta kävelyetäisyydellä on laaja ja laadukas ja omalla autolla saapuville löytyy aivan lähietäisyydeltä Aimo Parkin tilava halli (Kasarmintori Tai Erottaja) johon saatte meiltä -20% alennuksen. (ei pysäköintiongelmia!).

Top Lounges Idea Boxi, Ateljee ja Kattohuoneisto tilat sijaitsevat kaikki samassa kiinteistössä ja tilojen hyödyntäminen myös ristiin onkin helppoa päivän ohjelman vaihtuessa!

Vanha Wasa Bankin talo huokuu tarinoita

 

Esplanadin puisto on aina ollut pääkaupungin sydän, ja 1800-luvun lopulla Wasa Aktiebankin rakennuttama talo on nähnyt sen monet tarinat. Yli satavuotias rakennus on vuosikymmenestä toiseen sulkenut sisäänsä menestyneitä yrityksiä pankkitoiminnasta merivakuutuksiin. Mehukkaat tarinat löytyvät varmasti niin Kattohuoneistosta jonka nousukiidossa ollut Nokia Oy aikanaan kunnosti johtoryhmänsä edustustiloiksi, kuin Ateljeesta joka toimi johdon erikoisneuvottelutilana tai Idea Boxista joka toimi pääjohtajan työtilana. Tilat voisivatkin varmasti kertoa tarinan jos toisenkin omistajiensa kokouksista ja illanvietoista.

 

Tänään Wasa Bankin talo on osa Helsingin Esplanadin leppoisaa puistotunnelmaa kehystävää arvorakennusten sarjaa. Esplanadin varren rakennukset ovat olleet aikansa arvostetuinta ja kiinnostavinta arkkitehtuuria ja rakennettu pääsääntöisesti liiketoiminnan tarpeita palvelemaan ja liiketalouden sääntöjen puitteissa voittoa tuottamaan. Tässä joukossa Wasa Bankin talo edustaa arkkitehtuuriltaan oman aikansa kansainvälisiä virtauksia raikkaan tyylikkäästi, jopa eksoottisesti. Tämä koristelultaan pienipiirteisen herkkä rakennus on vuosikymmenestä toiseen houkutellut luokseen menestyviä ja toimeliaita yrityksiä ja tarjonnut kauniit puitteet tuottavaan liiketoimintaan.

Galleria

Top Lounges Idea Boxi (Kasarmikatu 27 B)